Operation kvinnofrid 20 år – Ingen i Stockholms län ska utsättas för eller uppleva våld i nära relation

I år fyller Operation Kvinnofrid 20 år och det vill vi fira med en stor konferens den 25 november som blickar både bakåt och framåt. Temat är strategi mot våld, våldsutövare och barns våldsutsatthet.

OBS! Konferensen är fullbokad. Vi kan inte ta emot fler anmälningar.

Vi presenterar den nya regionala strategin mot våld i nära relationer och den kommande nationella strategin mot mäns våld mot kvinnor. Vi lyfter också goda exempel på hur vi inom länet jobbar med våldsutövare och barns våldsutsatthet samt delar för första gången ut Operation Kvinnofrids årliga utmärkelse för särskilt goda insatser mot våld i nära relation.

Bland talarna finns 

Moderator: Åsa Julin

Målgrupp

Målgrupp för konferensen är tjänstemän inom kommun, landsting, polis och kriminalvård och andra yrkesgrupper i Stockholms län som kommer i kontakt med eller arbetar mot våld i nära relation.

Vi strävar efter en jämn fördelning bland deltagande myndigheter och organisationer och förbehåller oss rätten att begränsa antalet platser per verksamhet.

Tid och plats

Den 25 november kl 8.30-17 på Clarion Hotel Stockholm, Ringvägen 98 i Stockholm

Mötesapp

Under konferensen Länsstyrelsen Stockholms mötesapp att användas. Appen har flera viktiga funktioner och kommer att användas under konferensen för att kommunicera med deltagarna. Appen kommer att fyllas med all information du som deltagare behöver som t.ex. program, praktisk information, deltagare, dokumentation. Du kan även följa konferensen på sociala medier genom #operationkvinnofrid

Appen laddas ned under namnet ”Länsstyrelsen Stockholm möten” på Google Play (Android) eller AppStore (iPhone/iPad).

OBS! Konferensen är fullbokad. Vi kan inte ta emot fler anmälningar.