Huvudsakligt sidinnehåll

Skärholmens relationsvåldsteam – vinnare av Kvinnofridspriset 2016

Prisutdelning Kvinnofridspriset 2016 – Vinnare Skärholmens relationsvårdsteam

Skärholmens relationsvåldsteam vann 2016 års Kvinnofridspris som delades ut för första gången i samband med Operation Kvinnofrids årliga spridningskonferens. Priset, som är en formgiven glasskulptur, delades ut av socialborgarråd Åsa Lindhagen som även styrgruppsledamot i Operation Kvinnofrid.

Motiveringen löd:

I den här verksamheten har man på ett systematiskt sätt arbetet med kvalitativ verksamhetsutveckling. Verksamheten har tagit fram tydliga arbetsrutiner och en utrednings- och samtalsmodell med stark koppling till forskning och beprövade metoder. Man använder sig av standardiserade bedömningsinstrument och kan även erbjuda manualbaserad behandling. Arbetssättet utgår från klientens behov och barnperspektivet finns hela tiden närvarande. Det finns en tydlig dokumentation, vilket gör det lätt för andra att ta del av arbetsmetoderna.

Dokumentation

I ett separat spridningsseminarium bjöds särskild intresserade in för att ta del av Skärholmens arbetsmetoder. Här nedan kan du ta del av dokumentationen.

Skärholmens relationsvåldsteams rutiner
Skärholmsmodellen

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.